Duart gjigante ‘mbajnë’ urën 1500 metra të gjatë

RepublikaPlus02.08.2018 22:25

Ura e artë është në malet e larta të qytetit “Trường SÆ¡n” dhe është rreth 1400 metra mbi nivelin e detit.


Në fund të urës janë duart gjigante që duken sikur e mbajnë gjithë urën. Edhe pse është hapur muajin e kaluar, duart janë dizenjuar në një mënyrë që duken sikur kanë qëndruar aty për vite.


Ura është pjesë e projektit 2 miliardë dollarësh për ta bërë zonën më tërheqëse për turistët, të cilët mund të shijojnë dhe gjelbërimin e luleve gjatë shëtitjes. 

Republika Plus