Britania, siç nuk e keni parë kurrë më parë

RepublikaPlus12.09.2018 08:53

Nuk ka rëndësi nëse keni qenë apo jo në Britani, këto pamje ka shumë pak gjasa që mund të jenë parë edhe nga vetë britanikët.

Galeria fantastike e fotove të realizuara nga Royal Geographical Society me titullin “Britania e parë nga ajri”, sjellin pamje të rralla.


Në të përfshihet thuajse gjithçka, nisur nga natyra e qetë dhe thuajse e paprekur, tek mjegulla e lëshuar nga uzinat gjigante. 

Republika Plus