A është ky vallëzimi dhe iluzioni optik më i çuditshëm (Video)

RepublikaPlus12.05.2016 12:39

Tetë gra të veshura në bardhë e zi janë protagonistet e një videoje më të shikuar gjatë orëve të fundit në internet. Për vetëm 48 orë, videoja ka pasur rreth 800 mijë vizita dhe komente mbi iluzionin optik që po i vë në sprovë shumë njerëz, shkruajnë mediet e huaja, transmeton Republika.info.

 

“Triku” nuk është gjë tjetër përpos një vallëzim i njohur si “Strumpfhosentanz” dhe konsiston në një iluzion optik, i cili sprovon trurin e njeriut për mënyrën e lëvizjes së këmbëve dhe trupit të vallëzuesve. Më poshtë mund të shihni një video të disa shembujve të këtij vallëzimi të çuditshëm. /Republika.info/

View post on imgur.com
 

Republika Plus