A është ky njeriu më me fat në botë (Video)

RepublikaPlus12.05.2016 12:27

Aksidentet automobilistike janë dhe shkaku i marrjes së shumë jetëve të pafajshme. Përmes videos ju do të shikoni burrin më me fat në botë i cili ka arritur që të shpëtojë nga një aksident që mund të kishte rezultuar fatal për të. 


Në pamje të parë duket sikur kamioni e ka zhdukur atë duke e përplasur, por mjegulla e pamundëson të shihet qartë se si ka shpëtuar njeriu. Por në këndin e dytë shihet qartë se njeriu largohet duke vrapuar pasi lëshon motoçikletën e tij dhe shpëton nga kamioni pasi ai ndalet.


Motoçikleta e tij nuk i ka shpëtuar aksidentit dhe njeriu ndoshta duhet ti falenderohet asaj.

 

Republika Plus