A do kishit guxim të qëndronit në këtë ballkon?

RepublikaPlus05.05.2016 12:59

A do kishit guxim të qëndronit në një ballkon të tillë dhe të shikoni pamjen përreth? Kjo platformë xhami shërben si ballkon panoramik dhe është hapur së fundmi në Kinë. Me një lartësi prej 396 metrash platforma varet mbi një shkëmb pranë kryeqytetit kinez Pekin, dhe është një nga vendet e fundit turistike që janë hapur në këtë zonë për të tërhequr turistët e shumtë vendas por edhe të huaj.

 

Vizitorët e parë duket se ishin të ndarë, një pjesë tmerroheshin me pamjen, ndërsa të tjerë shfrytëzonin rastin për të realizuar foto të mrekullueshme. 

 

 

Republika Plus