OpEd

Ismail SylaQendra dhe periferia e atdheut03.02.2016 22:52Në kthesa të mëdha historike, megjithatë barra ka rënë mbi liderët e qendrës së atdheut. Gacën reale të saj të gjallë e kanë marrë në dorë antikonformisti më i...
Petrit SelimiDialogu i suksesshëm në Bruksel02.02.2016 17:02Në tërë veriun e Kosovës, në tërë vitin 2015, ka pasur më pak incidente të dhunës në mes shqiptarëve dhe serbëve se sa në sallën e Kuvendit të Kosovës në mes...
Sabri HamitiDekalogu i Rugovës23.01.2016 12:56“Sa herë merr ngricë kujtojmë emrin Tënd”, tha poeti. Ibrahim Rugova erdhi në dhjetor e shkoi në kallnor; nga bora në akull. Kaloi një jetë njerëzore duke ngrohur zemrat e duke ndritur...
JAMSHEED FAROUGHIFitorja e brishtë e arsyes18.01.2016 12:59Irani feston heqjen e sanksioneve ekonomike - dhe bashkësia ndërkombëtare mund të mbushet me frymë. Por disa forca preferojnë që të kthehen në rrugën e gabuar.

Lajmet më të lexuara

Republika Plus