OpEd

Bekim ÇollakuShkarpat23.02.2016 09:50Kemi filluar javën vendimtare për zgjedhjen e Presidentit të ri të Republikës së Kosovës. Do të duhej të ishte një javë dhe një ditë e veçantë për shtetin tonë...
Arianit KociDrama primitive politike19.02.2016 21:54Shumë deputet, anonimusa intelektual dhe politik, e kanë pushtuar dhe po e udhëheqin jetën tonë në mënyrën me të keqe të mundshme. Mu këta janë pērgjegjës për situatë e...
Roger ScrutonPolitika ka nevojë për unitet kulturor18.02.2016 16:49Në një studim autoritativ, juristi amerikan Wesley Newcomb Hohfeld, argumenton se koncepti i të drejtës i përket një familjeje konceptesh - përgjegjshmëria, imuniteti, detyra, leja, pushteti e kështu me...
DAGMAR ENGELRusia kundër pjesës tjetër të botës18.02.2016 16:33Në Konferencën e Sigurisë në Mynih, përfaqësuesit e qeverisë ruse u paraqitën me ashpërsi dhe i hutuan disi vëzhguesit. Nuk kishin kaluar as 36 orë nga Marrëveshja e Mynihut për...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus