OpEd

Eni VasiliE keqja nuk është grua12.03.2016 13:54Sot në burgjet shqiptare ka 2873 të dënuar, prej të cilëve 2812 burra dhe 61 gra. Të dënuar për vrasje janë 1172 burra dhe vetëm 22 gra. Po të shohësh shifrat, nuk ka vend për dyshime...
CHRISTOPH HASSELBACHKthesa e fshehtë e Merkelit09.03.2016 08:02Kancelarja po përfiton tani nga një politikë, kundër së cilës ajo gjithnjë ka luftuar në nivel evropian. Por kjo do ta ndihmojë pak partinë e saj në zgjedhjet për parlamentet e landeve.
Blendi FevziuKush ka frikë nga Ben Blushi?08.03.2016 15:58Doni ta shiheni se si e shkuara totalitare është e gjallë mes nesh? Se sa pak ka ndryshuar në mentalitetin tonë? Shihni kronikën e takimit të PS në Elbsan. Përgjigjen e keni aty!
CHRISTOPH HASSELBACHKthesa e fshehtë e Merkelit08.03.2016 15:53Kancelarja po përfiton tani nga një politikë, kundër së cilës ajo gjithnjë ka luftuar në nivel evropian. Por kjo do ta ndihmojë pak partinë e saj në zgjedhjet për parlamentet e landeve.
Bajram PeçiMbi krizën e shtypit të shkruar06.03.2016 15:20Gazetat pothuajse në të gjithë botën ndodhen në momentin e tyre më të vështirë. Kriza ku kanë hyrë është më e rënda në historinë e gjatë. Faktorët që...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus