OpEd

David BahrKu është Martin Luteri i Islamit?28.03.2016 11:21Libri “Heretik” i Ayaan Hirsi Ali, është provokativ dhe ambicioz, dhe synon të reformojë fenë e dytë më të madhe në botë. Hirsi Ali, e lindur në Somali, por e rritur në...
ADAM TAYLORPse u sulmua Brukseli?23.03.2016 17:07Brukseli u godit të martën nga disa shpërthime vdekjeprurëse, ndërsa të gjitha të dhënat flasin për sulme terroriste të koordinuara. Kjo ngjarje ishte një kthesë shokuese, por për...
Ismail SylaGjarpri dhe pëllumbi22.03.2016 10:50Do të ndjehesha mirë në qoftë se shqiptarët natyrshëm do të bashkohen rreth vlerave të gjithë pranueshme, të përbashkëta dhe simbol të masës ta kenë p.sh. figurën e...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus