OpEd

Burim RamadaniKë ta uroj për Presidentin?09.04.2016 16:52Thaçin, PDK-në, LDK-në, partitë opozitare, ndonjërën prej tyre me metoda jokonvencionale apo deputetët-et që duket se përfituan direkt? Sido që të jetë, tashmë është momenti...
Marko LangerGazetaria në epokën digitale05.04.2016 10:19Terrabajt. Terra-byte. A mund të flas hapur? Kam frikë se nuk kam lexuar kurrë një terrabajt. Shumë libra, po. Edhe gazeta, me metra pa mbarim. Çdo ditë. Unë klikoj edhe gjithë ditën në World...
BRUNO DERBAIXLetër nxënësit tim kamikaz02.04.2016 10:07Këtë të martë, 22 mars 2016, pashë në ëndërr Najimin. U zgjova duke i thënë vetes, se duhet të shkruaja dhe në momentin e shpërthimit në Zaventem, isha duke “hedhur idetë...

Republika Plus