OpEd

Fatos LubonjaDekomunistizimi dhe ambasadorët27.12.2015 16:09Të më falë lexuesi që po e filloj këtë shkrim me një fyerje, por duke kërkuar ndjesë për lirinë e fjalës po them se është idiot politik i pashpresë ai që nuk e ka kuptuar...
Gordon BrownArsimimi si antidot i radikalizmit26.12.2015 14:46Zgjidhja s’ka se si të mos jetë më e qartë. Ne mund të qëndrojmë duarkryq dhe të shikojmë se si një gjeneratë e re e të rinjve myslimanë mashtrohet nga pretendimet e rreme se...
Bardhyl MahmutiKush është Milovan Drecun-i?25.12.2015 15:07Nga serbët e parë që reaguan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për Marrëveshjen e Asociacionit të Komunave serbe, reagimi i Milovan Drecun-it zuri vend të rëndësishëm në...
Fadil LepajaKrim ose revolucion?23.12.2015 11:37Krim ose revolucion? Do të pajtoheni se kjo nuk është ndonjë alternativë për të qenë. Nejse, si e pamë nga mediat tona, të cilat me sadizëm nuk fshehin asgjë, Edi Rama, kreu i politikës...

Republika Plus