OpEd

Arianit KociE drejta për ta vizatuar Presidenten!05.01.2016 20:37Ramush Haradinaj, në manirin e liderit vizionar, ka deklaruar se UÇK-ja ka luftuar për lirinë e shprehjes - kur është pyetur për skeçin e grupit humoristik " Stupcat", duke shtuar se " humori...
Miodrag SoricBarack Obamës po i mbaron koha04.01.2016 15:57Edhe 11 muaj e amerikanët do të votojnë për presidentin e ri. Pavarësisht se kush do të jetë: Vendimi për këtë do të ketë ndikim global. Nëse fiton Hillary Clinton, atëherë...
Ben AndoniKosova, zhgënjim i përbashkët!04.01.2016 15:20Megjithë ndihmën e madhe dhe nevojën, Kosovën e kanë shndrruar kështu në këtë gjëndje me ndikimin e tyre të tepruar diplomatë të huaj, të cilët bëjnë një lloj...
HENRIK BÖHMEVit thyerjesh të forta01.01.2016 16:41Heqja e interesave, fluksi gjigand i parasë, naftë e lirë, tregje aksionesh në bum: viti 2015 ishte plot thyerje. Ka shumë simptoma që edhe viti 2016 do të jetë i ngjashëm.
Petrit SelimiViti i hipokrizisë30.12.2015 11:47Viti që shkoi lirisht mund të shpallet viti i hipokrizisë politike në Kosovë. Dyftyrësia në politikë-bërje ndoshta gjithmonë ka qenë prezentë dhe të gjitha partitë janë...

Republika Plus