OpEd

Andi BushatiMediat duhen dekriminalizuar14.01.2016 13:40Opozita duhet të sillet ndryshe. Ajo nuk duhet të luajë rolin e ankueses qaramane, duhet të vërë në pikëpyetje sistemin, të kërkojë zbatimin e ligjit për “eleminimin” e...
Jakup KrasniqiA mund të jetë normal ky njeri?11.01.2016 16:38Qeveria i vazhdoi dhe i thelloi marrëveshjet e këqija me Serbinë, kulmi u arrit me marrëveshjet e 25 gushtit 2015. Si me “Zajednicen” si dhe me Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi
Fadil LepajaIkja nga (I)liria!06.01.2016 16:20Rruga “Jamie Shea” nuk po mirëmbahet - u ankua sot një qytetar në Zyrën e Ankesave. Askush, me vite, nuk ka hedhur kripë e as rërë. Veturat rrëshqasin dhe përplasen me njëra-tjetrën dhe...
Kersten KnippShtete teokratike vrastare06.01.2016 08:26Pas ekzekutimit të predikuesit shiit Al-Nimr janë shtuar tensionet midis Arabisë Saudite dhe Iranit. Për të dyja shtetet konflikti është i mirëpritur.
Arianit KociE drejta për ta vizatuar Presidenten!05.01.2016 20:37Ramush Haradinaj, në manirin e liderit vizionar, ka deklaruar se UÇK-ja ka luftuar për lirinë e shprehjes - kur është pyetur për skeçin e grupit humoristik " Stupcat", duke shtuar se " humori...

Republika Plus