OpEd

Arianit KociShefat po ju përgjojnë!17.01.2016 09:10Kur kemi të bëjmë me privatësinë, unë jam përkrahës i rregullimit sa më strikt, të çdo ndërhyrje në privatësi nga kushdoqoftë, për çfarëdo arsye.
Baton HaxhiuMëngjesi i tmerrit në Reçak15.01.2016 19:54Naser Miftari ishte gazetari i parë që kishte ardhur nga Fakulteti i Gazetarisë së Tiranës. I qetë, muskuloz dhe me një stil shumë të mirë gazetarie, ishte njeriu i parë, jashtë fshatit...
Arben IdriziTrinia e mallkuar15.01.2016 12:59Lista Srpska do të donte që Kosova t’i bashkëngjitet Serbisë. Vetëvendosje do të donte që Kosova t’i bashkëngjitet Shqipërisë. Ekstremizmi islamik, ende i papërfaqësuar...
Andi BushatiMediat duhen dekriminalizuar14.01.2016 13:40Opozita duhet të sillet ndryshe. Ajo nuk duhet të luajë rolin e ankueses qaramane, duhet të vërë në pikëpyetje sistemin, të kërkojë zbatimin e ligjit për “eleminimin” e...
Jakup KrasniqiA mund të jetë normal ky njeri?11.01.2016 16:38Qeveria i vazhdoi dhe i thelloi marrëveshjet e këqija me Serbinë, kulmi u arrit me marrëveshjet e 25 gushtit 2015. Si me “Zajednicen” si dhe me Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi

Lajmet më të lexuara

Republika Plus