Ja pse disa njerëz ndjejnë gjithmonë të ftohtë dhe disa të tjerët nuk ndjejnë

Pse nuk duhet të pimë ujë me akull11.05.2016 11:40Rritja e temperaturave shton edhe konsumin e ujit, sidomos gjatë stinës së nxehtë. Por pavarësisht se të freskon për momentin, uji tepër i ftohtë ka disa...
Të fshehtat e moshës së pubertetit10.05.2016 19:36Fëmijët e arrijnë para kohe moshën e pubertetit, por rriten më vonë. Disa studime po përpiqen të shpjegojnë se çfarë ndodh në trurin e...
Si ta largoni dembelin10.05.2016 09:12Kur të bëni një listë të tillë, sigurohuni që filloni me gjërat e thjeshta.
Ta kalosh jetën me një partner09.05.2016 19:36Nëse jeni të tmerruar nga ideja e të bërit seks me të njejtin person për gjatë tërë jetës, ky udhëzues mund të jetë i dobishem për...
Ja çfarë duhet të dini për femrat09.05.2016 16:02Kur është fjala për të kuptuar femrat dhe sjelljet e tyre, shumica e meshkujve ndjehen analfabet. Shumë meshkuj nuk arrijnë të depërtojnë në ato se...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus