Ja pse disa njerëz ndjejnë gjithmonë të ftohtë dhe disa të tjerët nuk ndjejnë

Ja se çfarë bën uthulla e mollës12.05.2016 12:22Shumica e dinë që uthulla e mollës ka efekte pozitive në flokë. Por, ajo është dhe një aleat i shkëlqyer në kurimin fytyrës!
Si ta merrni jetën me pozitivitet12.05.2016 08:56Në jetë ndodhin gjëra të ndryshme dhe ka raste kur ju humb besimi për të ecur përpara.Ju duhet të kini besimin se në fund çdo gjë do...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus