Adoleshenti …tipare identifikuese25.05.2016 09:17Imagjinoni sikur të jeni 15 vjeç dhe keni gjithë jetën përpara. Si një 15-vjeçar ju e imagjinoni jetën edhe për rreth 60 vite të tjera ose më...
A mund të mësohet feminiliteti?23.05.2016 18:50Janë shumë joshëse, edhe pse jo të bukura. Ekziston një magji e hollë që disa e zotërojnë më shumë sesa të tjerat. Nga vjen? Kemi...
Tre llojet e xhelozisë23.05.2016 12:04Sipas Zigmund Frojdit, ekzistojnë tre lloje xhelozie: konkurruese, e projektuar dhe delirante. E para është ajo e shëndetshme dhe varet nga dëshira për supremaci ndaj...

Republika Plus