Ja pse disa njerëz ndjejnë gjithmonë të ftohtë dhe disa të tjerët nuk ndjejnë

Ndryshimet mes gjinive18.05.2016 16:44Janë dhjetë ndryshime që sjellin në vetvete kundërshti mes gjinisë mashkullore dhe femërore. Arsyeja buron nga truri i të dyja palëve. Çfarë...
Personaliteti, ja sa flet kaligrafia18.05.2016 14:57Ashtu si gjuha e trupit dhe shkrimi i dorës “flet” për karakterin tuaj. Më poshtë do të lexoni tiparet më dominuese të kaligrafisë që...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus