18 ushqimet që ju japin energji30.05.2016 15:50Nëse valët e para të vapës verore ju sfilisin, ja cilat janë ushqimet që ju rrikthejnë energjitë, duke qenë më dinamikë e më të...
Ja çfarë nuk keni ditur për sytë30.05.2016 08:58Sytë janë pasqyra e shpirtit, janë pjesa më të cilën ne identifikojmë mjedisin përreth. Sa herë që shikoni njeriun që e dashuroni, bebëzat...
5 mënyra për të qenë të motivuar29.05.2016 09:23Në momente të caktuara, nuk jemi në formën tonë më të mirë dhe nuk japim maksimumin tonë. Për të larguar këtë gjendje që ju kap...

Republika Plus