Ja cilët meshkuj pëlqejnë femrat08.05.2016 15:58Edhe pse alkooli dhe cigarja janë të rrezikshme për shëndetin, nëse një mashkull i konsumon, në sytë e femrave duket më tërheqës.
13 këshilla për femrat08.05.2016 13:10Në kohët e sotme, specialistët e shëndetit u kushtojnë vëmendje të madhe metodave natyrore të mjekësisë së lashtë tradicionale, të...
Qëndrimi në natyrë e shton lumturinë07.05.2016 16:30Rivënia e kontaktit me tokën rrit besimin tuaj te vetja, lufton ankthin dhe ju mëson të rigjeni bukurinë e gjërave të vogla që e bëjnë jetën...
Ato që s’i dini për bebet07.05.2016 12:36Këtu janë 20 informacione interesante lidhur me foshnjat, të cilat mund të mos i keni ditur dhe është mire t’i mësoni.
Këto janë sëmundjet që shëron kripa06.05.2016 19:46Kripa natyrore e detit krijohet përmes proceseve natyrore të avullimit të ujit të kripur, ndërkohë që përbërësit ruhen. Pikërisht kjo...

Republika Plus