Ja pse disa njerëz ndjejnë gjithmonë të ftohtë dhe disa të tjerët nuk ndjejnë

Këta janë popujt më seksi në botë05.05.2016 13:05Suedezët ndodhen të krye të listës si populli më seksipil, pasi që janë të bukur, të dashur dhe kanë vetëbesim. Në konkurrencë me...
Si të shpëtoni nga xhelozia05.05.2016 11:50Xhelozia në një çift është një ndër gjërat më normale. Kjo varet edhe nga karakteri i secilit, por kur ajo është shumë e dukshme dhe shkon...
Përse i harrojmë shpejt ëndrrat?04.05.2016 21:25Ëndrrat kurrë nuk pushojnë të na fascinojnë dhe gjithmonë janë të mbështjella me mister… Psikologët akoma nuk kanë arritur të...
Dieta me karotë: Humbni 3 kg për 3 ditë04.05.2016 17:47A do të dëshironit të humbnit 3 kg për 3 ditë? Hani karota! Ushqimi i bazuar në karota jo vetëm se sjell deri në humbjen në peshë, por pastron...
ADN për gjetjen e shpirtit binjak04.05.2016 14:23Gjithnjë e më shumë partnerë po i drejtohen testit të ADN’së për të zbuluar se sa është përputhshmëria e tyre gjenetike. Çdo...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus