Ja pse disa njerëz ndjejnë gjithmonë të ftohtë dhe disa të tjerët nuk ndjejnë

18 ushqimet që ju japin energji30.05.2016 15:50Nëse valët e para të vapës verore ju sfilisin, ja cilat janë ushqimet që ju rrikthejnë energjitë, duke qenë më dinamikë e më të...
Ja çfarë nuk keni ditur për sytë30.05.2016 08:58Sytë janë pasqyra e shpirtit, janë pjesa më të cilën ne identifikojmë mjedisin përreth. Sa herë që shikoni njeriun që e dashuroni, bebëzat...
5 mënyra për të qenë të motivuar29.05.2016 09:23Në momente të caktuara, nuk jemi në formën tonë më të mirë dhe nuk japim maksimumin tonë. Për të larguar këtë gjendje që ju kap...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus