Veseli ripërsërit: S’ka ndarje

Lajme09.08.2018 20:55

Edhe të enjten kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli,u mor me sport.

 

Pas vizitës që tëmërkurën i bëri stadiumit të Prishtinës “Fadil Vokrri”, erdhi tek ai olimpik iMitrovicës “Adem Jashari”.

E pos xhiros që bëri nëpër stadium dhe pa nga afër nevojat që kakjo arenë sportive, Veseli bashkë me dy ministrat e qeverisë Haradinaj, BedriHamzën e Financave dhe Kujtim Gashin e Sportit, zhvilloi edhe lojë.

Pavarësisht kësaj, këtu vend zuri edhe politika, dhe çështja mëaktuale – faza finale e dialogut Kosovës Serbi.

Veseli ka thënë se ndarje nuk do të ketë. Madje sipas tij kjo asnuk do të jetë temë diskutim

  

Republika Plus