Lajme

Dita ndërkombëtare e fëmijëve01.06.2016 09:41Një qershori është dita ndërkombëtarë e fëmijëve. Fëmijët e të gjitha moshave kërkojnë që sot të jenë të lumtur dhe...
Liberalizimi shtyhet pas verës01.06.2016 09:06Parlamenti Evropian dhe Këshilli i Ministrave i BE-së nuk do të marrin vendim për heqjen e liberalizimit të vizave për Kosovën deri në vjeshtën e...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus