Lajme

Gratë ankohen se në MASHT ka pak femra02.06.2016 13:24Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës ka publikuar sot një analizë të përgjithshme rreth shpenzimeve dhe shërbimeve në Ministrinë e Arsimit (MASHT) me...
PDK e dënon dhunën në shkollat e Gjilanit02.06.2016 11:43Nuk është hera e parë që gjatë qeverisjes së LDK-së, nëpër shkollat e Gjilanit po përdoret dhuna, keqtrajtimet dhe fyerjet si instrument i edukimit...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus