Lajme

Kosovarët të zhytur në fajde04.08.2018 16:45Kushtet e vështira ekonomike, normat e larta për kredi, mungesa e parave kesh në treg, janë vetëm disa nga arsyet që bizneset dhe qytetarë të ndryshëm,...

Republika Plus