Lajme

Shqyrtohet raporti i AKP-së31.05.2016 15:46Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, në mbledhjen e sotme, të kryesuar nga Muhamet Mustafa kryetar, shqyrtoi raportin vjetor të Agjencisë...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus