Lajme

Dyshime për varrezë masive në Uglarëpara 16 oreKëshilltari politik i kryeministrit të Kosovës dhe mbajtësi i dosjes për persona të zhdukur, Jahja Lluka, ka vizituar fshatin Uglarë, ku po dyshohet se...

Republika Plus