Kulturë

Yllka Berisha me ekspozitë në Tiranë16.05.2016 15:47Piktorja e verbër nga Prizreni, Yllka Berisha ka shpalosur talentin e saj në pikturë në një ekspozitë në Tiranë. Yllka Berisha është e bija e doktor...
Mendime të shkruara në skaj të vetvetes16.05.2016 13:46Botoi librin e parë (2014), romanin me një përkushtim të madh ndiesor "Fluturat". Dhe tani nga erdhi me “Aforizmat” e tij. Mund të mos ndodhte kështu,...
Ukraina fiton Eurovizionin15.05.2016 09:23Ukraina është fituese e festivalit evropian, Eurovison 2016. Ukraina u përfaqësua me këngëtaren Jamala me këngën e saj ‘1944’.

Republika Plus