Kulturë

Kosova e Shqipëria me koncert në Tokio18.05.2016 11:33Me rastin e 7 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike në mes të Japonisë dhe Republikës së Kosovës si dhe 35 vjetorit të rivendosjes...
“Albanian Film Week” fton për aplikim17.05.2016 14:20“Java e Filmit Shqiptar” organizohet në New York tash e pesë vjet. Ky festival i filmit shqiptar në SHBA, ka hapur mundësinë për aplikim për sivjet.

Republika Plus