Kulturë

“Dera” hap Festivalin e Komedisë30.05.2016 19:11Në Mitrovicë sonte do të nis edicioni i tetë i Festivalit Tradicional të Komedisë, me karakter garues, në të cilin do të marrin pjesë trupa teatrale...
Përfunduan xhirimet e filmit "Duarlidhur"29.05.2016 18:50Këto ditë kanë përfunduar xhirimet e filmit "Duarlidhur" me skenar dhe regji të Kreshnik Saraqit, ku rolin kryesor e luan aktori kosovar Afrim Muçaj.

Republika Plus