Kulturë

Në Mushtisht gjendet një gurë i lashtë14.05.2016 19:10Në fshatin Mushtisht të Therandës është gjetur një guri i gdhendur, i cili po konsiderohet se do të pasurojë grupin e eksponatave të lashta arkeologjike...
Muze për Nënë Terezën në Durrës14.05.2016 10:51Bashkia e Durrësit dhe agjencia “SocialCom” do të realizojnë një muze për Nënë Terezën. Muzeu do të zërë vend në sheshin...
Kadare dekorohet nga Nishani13.05.2016 13:55Shkrimtari Ismail Kadare është nderuar nga Presidenti Bujar Nishani me “Dekoratë e Flamurit Kombëtar”.

Republika Plus