Kulturë

Sot i jepet lamtumira Bekim Lumit31.07.2018 11:03Pas një lufte të gjatë me sëmundjen e kancerit ka vdekur të hënën, më 30 korrik, regjisori dhe profesori universitar Bekim Lumi. Familjarët kanë...

Republika Plus