Lajmërohet Gjonbalaj: Në vend të 50 milionëve ka diçka tjetër për...

0
Mërgimtari nga Kosova në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Gazmend Gjonbalaj, ka premtuar 50 milionë euro investime në Kosovë nëse fiton Albin Kurti zgjedhjet...

Ekskluzive: Kurti i tha “Jo” këshilltarit të Donald Trump-it për Siguri,...

0
Raporti në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Shtëpisë së Bardhë ka eskaluar. I pari i Qeverisë së Kosovës dhe këshilltari i Donald Trumpit...

Vetëm 35% e qytetarëve janë pro taksës 100% ndaj Serbisë

0
Me 21 nëntor të vitit 2018, qeveria e atëhershëm Haradinaj pati vendosur taksën 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnje Hercegovina, ku fillimisht u...

Shiko sa e lehtë është të bësh djathë të freskët me...

0
Të jesh në gjendje të kujdesesh për shëndetin tënd është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të përpiqemi të bëjmë, një nga...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

How Nancy Reagan Gave Glamour and Class to the White House

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Mobile Marketing is Said to Be the Future of E-Commerce

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Entrepreneurial Advertising: The Future Of Marketing

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

TE FUNDIT:

​Keqpërdorimi i Pakos Emergjente, paralajmërohet padi ndaj Ministrisë së Financave dhe Transfereve

0
Disa kompani, veçanërisht në sektorin e naftës, pastrimit dhe nga të ashtuquajturat qendra të thirrjeve (call center) kanë përfituar kundërligjshëm mjetet nga Pakoja Emergjente...

Korporata Energjetike e Kosovës në mesin e institucioneve që janë në ballë të përpjekjeve...

0
Menaxhmenti bashkë me punëtorët janë duke bërë përpjekjeve që edhe në këtë situatë të vështirë që po kalon vendi, të sigurojnë prodhim të pa...

Heqja e tarifës për lëndën e parë, hynë rreth 150 kamionë nga Serbia

0
Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për të hequr tarifën prej 100% për lëndën e parë për produktet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina,...