​Keqpërdorimi i Pakos Emergjente, paralajmërohet padi ndaj Ministrisë së Financave dhe...

0
Disa kompani, veçanërisht në sektorin e naftës, pastrimit dhe nga të ashtuquajturat qendra të thirrjeve (call center) kanë përfituar kundërligjshëm mjetet nga Pakoja Emergjente...

Heqja e tarifës për lëndën e parë, hynë rreth 150 kamionë...

0
Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për të hequr tarifën prej 100% për lëndën e parë për produktet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina,...

Neni 95 dhe pika 5 e Kushtetutës, pikënisje për formimin e...

0
Mocioni i Mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti, javën që lamë pas, sipas Nenit 95, pikës 5 të Kushtetutës së Kosovës konsideron Qeverinë të rënë, duke...

Ekskluzive: Kurti i tha “Jo” këshilltarit të Donald Trump-it për Siguri,...

0
Raporti në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Shtëpisë së Bardhë ka eskaluar. I pari i Qeverisë së Kosovës dhe këshilltari i Donald Trumpit...

Mobile Marketing is Said to Be the Future of E-Commerce

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Entrepreneurial Advertising: The Future Of Marketing

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

How Nancy Reagan Gave Glamour and Class to the White House

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

The Las Vegas Municipality Gears up for Next Year’s Election

0
The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

TE FUNDIT:

​Keqpërdorimi i Pakos Emergjente, paralajmërohet padi ndaj Ministrisë së Financave dhe Transfereve

0
Disa kompani, veçanërisht në sektorin e naftës, pastrimit dhe nga të ashtuquajturat qendra të thirrjeve (call center) kanë përfituar kundërligjshëm mjetet nga Pakoja Emergjente...

Korporata Energjetike e Kosovës në mesin e institucioneve që janë në ballë të përpjekjeve...

0
Menaxhmenti bashkë me punëtorët janë duke bërë përpjekjeve që edhe në këtë situatë të vështirë që po kalon vendi, të sigurojnë prodhim të pa...

Heqja e tarifës për lëndën e parë, hynë rreth 150 kamionë nga Serbia

0
Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për të hequr tarifën prej 100% për lëndën e parë për produktet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina,...