Ky aplikacion kushton kushton 1199 dollarë. Kjo është arsyeja!

Auto & Tech13.09.2018 20:52

VIP Black është një aplikacion qe gjendet në appstore dhe kushton plot 1199 dollarë.

Ky aplikacion ju lejon të gjeni cfarë do lloj informacioni mbi hotelet, restaurantet,limuzina,dhurata dhe shume oferta shit-blerje cdo gjë qe vertet mund të kerkosh.


Cdo shërbim që ofron ky aplikacion supozohet të jetë ekskluziv dhe kjo është arsyea pse është kaq i kushtueshëm.  

Republika Plus