iPhone i ri me kamerë më ndryshe

Auto & Tech06.08.2018 21:13

Disa fotografi që po qarkullojnë online kanë dhënë sinjale se iPhonet e rinj do të kenë kamerë më të madhe.

Fotografitë tregojnë po ashtu rivendosje të “flashit LED” – duke e dërguar atë më larg kamerës.


Linja e re e iPhoneve do të ketë versionin 6.5-inç që do të jetë telefoni kryesor dhe një tjetër më të lirë 6.1-inç. Versioni më i madh do të ketë kamerë të trefishtë prapa.


Të dy telefonat do të kenë sistemin Face ID, ndërsalansimi i tyre pritet të jetë në shtator.

 

Republika Plus