Galaxy Note 8 apo iPhone X – cili është më i mirë?

Auto & Tech08.08.2018 22:02

Betejapër telefonin më të mirë ndërmjet Samsung dhe iPhone nuk ka të ndalur!

 

Në pragtë prezantimit të smartfonit më të ri nga Samsung, Galaxy Note 9, iPhone kaparalajmëruar një smartfon të ri, por gara ndërmajet smartfonëve të fundit nukka mbaruar, transmeton Lajmi.net

 

Samsungdhe Apple janë dy markat më të shitura të smartfonëve dhe gjithashtu mëkualitative, por cili është më i mirë?

 

Nëvideon e mëposhtme mund të shihni krahasimin e iPhone X me Galaxy Note 8. 

Republika Plus