BMW heq një nga modelet më pak të njohura në vitin 2020

Auto & Tech09.08.2018 21:42

 

 

Versioni i tanishëm i BMW 3 Series GT do të ndalojë sëprodhuari më 2020, dhe sipas informacioneve jozyrtare, ky model nuk do të marrëtrashëgimtarin e vet.

 

Sipas BMW Blog, kjo makinë e serisë 3 me pesë dyer, eprezantuar si një kompromis midis limo klasik dhe karavan, po tërheq më pakkonsumatorë, duke i dhënë prioritet automjeteve të kalimit në SUV.

 

I njëjti burim thotë se në gjeneratën e ardhshme BMW do tëbashkojë pothuajse të tanishëm serinë 3 GT dhe serisë 4 Gran Coupe në njëmakinë.

 

Seria 3 BMW GT filloi në vitin 2013 dhe rifilloi më 2016. Nëatë kohë, prodhuesi gjerman njoftoi se ky model shitet më së miri në Kinë,Gjermani dhe SHBA.

 

Sidoqoftë, tregu për makinat e reja ka pësuar ndryshime tëndjeshme në ndërkohë, kështu që tani ata janë më të dominuar nga crossover sesanë kohën kur BMW ka dizajnuar serinë 3 GT. 

Republika Plus