Acer sjell laptopët 2 në 1 me çmim të arsyeshëm

Auto & Tech31.05.2016 16:09

Nëse po kërkoni të bleni një laptop-tablet dhe jeni në dilemë se çfarë të zgjidhni, Acer ka prezantuar tabletët 10-inç të quajtur Switch V 10 dhe Switch One 10.


Të dy tabletët fshehin në brendësi të tyre një proçesor Intel Atom quad-core dhe hapësirë në bord 32GB ose 64 GB. One 10 do të kushtojë $ 200 dhe do të jetë në dispozicion gjatë verës, ndërsa V 10 do të kushtojë 250 $. $ 50 shtesë do ju japin një portë USB Type-C, disa orë shtesë sa i përket jetëgjatësisë së baterisë, dhe një dizajn paksa më të strukturuar.


Acer gjithashtu ka prezantuar disa monitor të rinj dhe disa laptop për biznese të cilat mund të ju interesojn ose jo.

 

Republika Plus