Auto & Tech

Telefoni që do ta kompletoni vetë21.05.2016 15:41Google pritet të sjellë brenda vitit 2017 telefonin e parë celular që do të ketë pjesë të çmontueshme dhe të cilat mund t’i ndërroni...

Republika Plus