Auto & Tech

Galaxy A9 Pro tashmë edhe në tregun europian24.05.2016 15:31Sipas raporteve të portaleve teknologjike, Samsung me sistemin e tij android, ka fituar shumë terren, ndaj Apple dhe iOS. Samsung Galaxy A9 Pro është telefoni më i ri, i cili...
Google zbulon Android Wear 2.023.05.2016 18:48Platforma smartwatch e Google po merr një përditësim të madh. Ndër të tjera, Android Wear 2.0 përfshin një ndërfaqe të re përdoruesi,...

Republika Plus