Auto & Tech

Pajisja e duhur për Internet08.05.2016 19:15Kompania teknologjike MultiNet thotë se ka krijuar një ‘prizë të zgjuar’, që e kupton kur interneti juaj ndalon të punojë dhe e ristarton routerin për...
Për çfarë akuzohet 'Facebook'?08.05.2016 15:56Një prej rrjeteve sociale më të përdorura, është nën akuza për dhunim të privatësisë. Në akuzë thuhet se sistemi i tag-imit të...

Republika Plus