Auto & Tech

BMW M4 GTS me 500 kuaj fuqi (Foto)06.05.2016 11:55BMW M4 GTS është modeli më i fundit që lartëson potencialin e BMW M4 Coupe apo me fjalë të tjera, është njëra nga M3 apo M4 më të...
Kjo është Skoda Polar 2019-të (Foto)05.05.2016 21:08Kompania Skoda po punon që nga viti 2019 të sjellë për të gjithë përdoruesit dhe adhuruesit e tij modelin më të ri të makinës SUV-in e vogël...

Lajmet më të lexuara

Republika Plus