Raporti në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Shtëpisë së Bardhë ka eskaluar. I pari i Qeverisë së Kosovës dhe këshilltari i Donald Trumpit për Siguri, Robert O’Brian, dje...

Te fundit:

Opinione
OPINION

- Advertisement -

Business

Magazine

Politika
FUNDIT:

Sport

- Advertisement -

Culture

Te lexuarat

Me poshte keni lajmet me te lexuara ne Republiken tone:

Lajmërohet Gjonbalaj: Në vend të 50 milionëve ka diçka tjetër për të dërguar për Kosovën

Mërgimtari nga Kosova në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Gazmend Gjonbalaj, ka premtuar 50 milionë euro investime në Kosovë nëse fiton Albin Kurti zgjedhjet...

Ekskluzive: Kurti i tha “Jo” këshilltarit të Donald Trump-it për Siguri, ai e paralajmëroi për masat

Raporti në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Shtëpisë së Bardhë ka eskaluar. I pari i Qeverisë së Kosovës dhe këshilltari i Donald Trumpit...

Vetëm 35% e qytetarëve janë pro taksës 100% ndaj Serbisë

Me 21 nëntor të vitit 2018, qeveria e atëhershëm Haradinaj pati vendosur taksën 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnje Hercegovina, ku fillimisht u...

Shiko sa e lehtë është të bësh djathë të freskët me 1 litër qumësht, 1 kos dhe gjysmë limoni

Të jesh në gjendje të kujdesesh për shëndetin tënd është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të përpiqemi të bëjmë, një nga...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...
- Advertisement -

Arts

Style
Latest

Travel

- Advertisement -

News